La Atlas Imagistica, timpul necesar pentru investigatia RMN, este redus cu 30%, gratie tehnologiei avansate de care dispunem.​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍​‍‌​‌‌​‌‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‍​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‌‌‍‌‍‌​‌‍‌‌​‌‌​​‌​‍‌‍‌‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​‌‍​‌‌‌​‌‍‍‌‌‍‌‍‍​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌‌​‌‍‌‌‌‌​‌‌​‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​​‍‌‌​‌‍‌‌​​‌‍‌‌​‌‌​‌‍‌‌‌‌​‌‌​‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‌‍​‍‌‍​‌‌​‌‍‌‌‌‌‌‌‌​‍‌‍​​‌​‍‌‌​​‍‌​‌‍‌​‌‌​‌‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‍​‍‌‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌‌​‌‍‌‌‌‌​‌‌​‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​​‍‌‍‌‌​‌‍‌‌​​‌‍‌‌​‌‌​‌‍‌‌‌‌​‌‌​‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​​‍‌‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍‍‌‍‌‌‌‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍​‍‌‌

Politica de cookie-uri

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. www.atlasimagistica.com a actualizat Politica de confidențialitate și Politica de cookies pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citești cele două politici.

Începând cu intrarea în vigoare a Regulamentului European 2016/679 privind protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR), vizitatorii site-urilor web au dreptul să fie informați în mod specific și la zi despre toate datele care sunt colectate despre ei, scopul colectării ca și despre unde și cui sunt transmise aceste date.

In procesul de administrare a prezentului site web, RS Diagnostics SRL, deținătorul site-ului www.atlasimagistica.com , va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care sunt furnizate de utilizatorii prezentului site web direct (de exemplula crearea contului dvs: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP). Societatea are in portofoliul sau atât clienti persoane juridice, iar eventualele date personale prelucrate in vederea desfasurarii activitatii, sunt reprezentate, dupa caz, de datele reprezentantului societatii, al imputernicitului acestuia, precum si ale personalului din cadrul acestor entitati, insarcinate cu imbunatatirea strategiilor si proceselor de promovare ale acestor clienti. Prelucrarea acestor date are temei contractual, nefiind necesar, potrivit Regulamentului, exprimarea unui consimtamant expres in acest sens. Există situații cand persoanele vizate , clienții noștri sunt persoane fizice, pacienți neavand legatura cu vreo persoana juridica, destinatara a serviciilor noastre. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea, dupa cum urmeaza:

  • navigarea pe site-ul web www.atlasimagistica.com
  • utilizarea cookie-urilor – în momentul vizitarii, pe site-ul nostru web se utilizeaza cookie-uri pentru a colecta anumite informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.

Scopul principal al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita si în condiții de siguranță. Astfel, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta relevanta de navigare pe site-ul nostru web.Această politică vă informează despre datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

Site-ul www.atlasimagistica.com aparține RS Diagnostics S.R.L.

S.C. RS Diagnostics S.R.L. cu sediul social în mun. Târgu-Mureș, Str.Verii, nr.11 A, jud.Mureș, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J26/1140/2015, cod fiscal 35236919, punct de lucru organizat – Centrul Medical Atlas Imagistica, Târgu-Mureș, str. Mihai Viteazul, nr. 31C, telefon contact: 0770 296 195 sau 0770 341 500; adresă e-mail [email protected] , folosește cookie-uri necesare funcționării și furnizării vizitatorilor o experiență relevantă și în condiții de siguranță de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Noile reguli impuse de GDPR au un impact direct și asupra politicii noastre cookie, pe care o actualizăm cu această ocazie.Prin această politică intenționăm să vă informăm despre:

Ce tip de cookie-uri există pe site-ul nostru

Cât timp persistă acestea în browser-ele vizitatorilor

Ce date urmăresc aceste cookie-uri

Care este scopul final al acestor cookie-uri (funcționalitate, preferințe, statistici, marketing etc.)

Unde sunt trimise datele și cu cine sunt partajate

Cum se poate refuza utilizarea cookie-urilor și cum se pot schimba ulterior setările browser-elor legate de cookie-uri

Regulamentul GDPR permite stocarea de cookie-uri pe echipamentele dumneavoastră daca sunt strict necesare pentru buna funcționarea a siteului web. Acest site web folosește diferite tipuri de cookie-uri. Anumite cookie-uri sunt instalate de către terți. Vă puteți modifica sau retrage în orice moment consimțământul dat în Politica de Cookie (link)

Puteți afla mai multe despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale și despre cum ne puteți contacta din Politica de Confidentialitate(link)

În cazul în care doriți o setare mai granulară a cookie-urilor, acest lucru se poate face din setarile browser-ului. Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă în „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browser-ului web.

Când folosiți site-ul nostru
Atunci când utilizați site-ul nostru pentru a utiliza serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai sigură și mai utilă în utilizarea site-ului nostru.

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru
Când trimiteți o solicitare de înregistrare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail.

Solicitarile și email-urile dvs. sunt stocate pe serverele proprii și procesate intern în cadrul firmei, de către operatorii nostri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

  • Informații de contact: precum nume și prenume, număr de telefon, adresa și adresa de e-mail.
  • Informații despre cont, cum ar fi numele de utilizator (ID) și parola.
  • Adresa IP (Internet Protocol), care este adresa dispozitivului dvs. pe Internet.
Când folosiți site-ul nostru

Atunci când utilizați site-ul nostru pentru a utiliza serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, un număr de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi o experiență cât mai sigură și mai utilă în utilizarea site-ului nostru.

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Când trimiteți o solicitare de înregistrare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail. Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informații despre serviciile noastre. Putem să vă trimitem un e-mail de mai mult ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri. Solicitarile și email-urile dvs. sunt stocate pe serverele proprii și procesate intern în cadrul firmei, de către operatorii noștri. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Când utilizați servicii de pe site-ul nostru

Informațiile dvs. sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru, ambele cu sediul în cadrul Uniunii Europene. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze. Folosim o varietate de măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea informațiilor dumneavoastră personale și pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale împotriva pierderii, furtului, accesului neautorizat, abuzului, modificării sau distrugerii. Aceste măsuri de securitate includ, dar nu se limitează la: Tehnologia Secure Sockets Layered (SSL) pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră sunt complet criptate și trimise pe Internet în siguranță. Implementare VPN pentru rețeaua proprie locală („virtual private network”-rețea virtuală privată) – un serviciu care vă protejează conexiunea la internet și confidențialitatea online. Toate datele colectate și stocate prin intermediul atlasimagistica.com sunt protejate de 2 niveluri de securitate de tip user și parolă, atât la nivel de server , cât și la nivel de bază de date..Toate informațiile sensibile, sunt transmise prin tehnologie SSL iar accesul la sistemul PACS -Sistem de Arhivare și de Comunicare a Imaginilor (Picture Archiving and Communication System) care este o baza de date securizata, cu arhivare a imaginilor pentru comunicari eficiente și platforma PIXEL DATA se realizează doar prin anumite porturi ale routerului. Numai personalul autorizat și colaboratorii împuterniciți ai RS Diagnostics SRL au acces la informațiile dumneavoastră personale , fiind angajați contractual să trateze informațiile ca fiind confidențiale. Măsurile de securitate vor fi revizuite în mod regulat, având în vedere evoluțiile legale și tehnice noi și relevante. Datele colectate nu sunt folosite în alte scopuri decât cele declarate. Prelucrarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal este în așa fel concepută încât împiedică prelucrarea datelor dvs. pentru un scop secundar, care este incompatibil cu scopul principal pentru care datele dvs. personale au fost inițial colectate. Dacă totuși acest lucru se va întâmpla, atunci veți fi informat, înainte ca prelucrarea datelor dvs. personale în scopul secundar să aibă loc. Datele colectate sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este strict necesar pentru Centrul Atlas Imagistica . În cazul în care veți oferi în mod voluntar mai multe informații, care nu sunt necesare și utile scopului principal acestea nu vor fi luate în considerare și vor fi șterse imediat. Păstrăm Datele dvs Personale atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor descrise în Politică de Confidențialitate, sub rezerva obligațiilor noastre legale și de reglementare. În conformitate cu obligațiile noastre de stocare , vom păstra contul și alte informații personale pentru trei ani după închiderea unui cont.

1. Drepturile dvs. ca persoană vizatăNe puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am cerut consimțământul dvs. pentru a procesa datele personale, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.Dacă prelucrăm datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimțământului, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor.Dacă prelucrăm datele dvs. personale pe bază de consimțământ sau de interes legitim, puteți solicita ștergerea datelor dvs.

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.

În cele din urmă, în anumite circumstanțe, puteți să ne cereți să nu luăm decizii care să vă afecteze utilizându-vă prelucrarea automatizată sau profilarea.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în această politică.

2. Dreptul tău de a depune plângereDacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru Informații prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau să le scrieți la adresa:B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania3. Actualizări la această politicăRevizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării serviciilor noastre Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.