Din data de 17 mai 2023 a intrat în vigoare Ordinul nr. 1584/2023 pentru aprobarea Normelor specifice de organizare şi funcţionare a teleradiologiei, (publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 422 din 17 mai 2023).
”Atlas Imagistica” este primul centru medical din România care a obținut Autorizația sanitară de funcționare pentru teleradiologie.
Deși îndeplinim în prezent standarde semnificativ mai înalte decât cele impuse de legislație, obiectivul nostru este investiția continuă în inovație și tehnologie de vârf, pentru a garanta calitatea și precizia serviciilor noastre.

By Published On: 28.06.2023.Categories: Știri
Împărtășește!

Articole conexe

  • Atlas Imagistica își extinde serviciile cu examinări CT, cu ajutorul unui aparat performant

    27.10.2022.

    Cu ajutorul unuia dintre cele mai performante aparate CT și al unor softuri de inteligență artificială (Oncoquant) folosite în premieră, noile investigații făcute de echipa Atlas Imagistica le vor fi de folos îndeosebi pacienților oncologici și celor cu boli cardiovasculare.

  • Atlas Imagistica va asigura servicii de teleimagistică pentru Spitalul Sf. Constantin din Brașov

    08.09.2022.

    Specialiștii centrului nostru de imagistică, supraspecializați în RMN și CT cardiovascular, vor asigura interpretări la distanță pentru pacienții secției de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Sf. Constantin.